Algemene voorwaarden

Gegevens atelier Jill

Jill Guldentops

BTW: BE1004.265.051

atelierjill.info@gmail.com

Vestigingsadres: Boswijk 30 2520 Ranst (BE)

Atelier: Bredeheide 7 2860 Sint-Katelijne-Waver (BE)

Aanbod

De specificaties en afbeeldingen zijn een indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of tot ontbinding van de koopovereenkomst. Afwijkingen in kleur en grote zijn mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten.

Kaarsen

Elk product uniek, daardoor kan dit iets afwijken van de getoonde afbeelding of gekozen kleur. Indien er een brandduur is aangegeven bij een kaars, dan is dit naar benadering. De brandvoorschriften zijn terug te vinden onderaan de pagina. Raadpleeg deze steeds voor gebruik. We zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Herroepingsrecht

De klant heeft, bij de aankoop van producten, steeds de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat de klant het product ontvangt. De klant mag het product voorzichtig uitpakken, maar niet beschadigen. Indien de klant gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, dient hij/zij het product met alle geleverde toebehoren terug te sturen naar de verkoper. 

De klant verzendt het pakket terug naar atelier Jill en zal daarbij zelf het risico van verzending dragen. De kosten van de retourzending dienen door de klant zelf betaald te worden.

Atelier Jill zal de waarde van het pakket binnen de 14 kalenderdagen terug te betalen en dit slechts wanneer het pakket zonder schade en in de originele staat terug geleverd is.

Het herroepingsrecht is niet geldig bij gepersonaliseerde items!

Gepersonaliseerde items

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij gepersonaliseerde items. Een proefborduring is mogelijk op aanvraag. Dit kan via mail worden aangevraagd en/of goedgekeurd. atelierjill.info@gmail.com

Levering

De verzending zal binnen een redelijke termijn worden verzonden. De klant heeft geen recht op een schadevergoeding bij een eventuele overschrijding van deze termijn. Atelier Jill is niet verantwoordelijk voor een eventuele vertraging bij verzendmaatschappijen. We doen er alles aan om iedere bestelling steeds zorgvuldig te verpakken, dit om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.